Síť vinoték Pálavské vrchy

+420 605 236 438
 

Kdo je správcem vašich osobních údajů

Správcem osobních údajů je společnost Pálavské vrchy s.r.o. se sídlem Masarykova 118, 664 42 Modřice, IČO: 03767671, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, spisová značka C 86681.

Jaké osobní údaje zpracováváme, proč, a kde je uchováváme

  • V případě přihlášení do věrnostního systému zpracováváme e-mail, jméno a příjmení, telefonní číslo (pokud ho zákazník uvede).
  • Při návštěve webových stránek se zaznamenává IP adresa a další informace jako časová značka, zhlédnutá stránka.
  • Stránky využívají cookies a měření návštěvnosti. Tyto údaje využíváme ke statistickým účelům a jsou anonymní. Cookies můžete zablokovat v nastavení vašeho internetového prohlížeče. Blokováním cookies 1. strany může dojít k nefunkčnosti některých částí stránek.
  • Osobní údaje uchováváme po dobu 5 let od posledního nákupu zákazníka nebo do vyžádání ukončení účasti ve věrnostním systému. Některé osobní údaje uchováváme ve lhůtách dle dalších zákonných povinností (daňové a účetní předpisy, jiné zákonné předpisy). 

Remarketing

Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od společností Seznam.cz, a.s., Google Czech Republic, s.r.o., Facebook Ireland Limited. Ty nám umožňují ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamních sítích těchto společností. V rámci remarketingu nezískává naše společnost žádné vaše osobní údaje. Remarketing lze zablokovat zákazem cookies 3. stran v nastavení vašeho prohlížeče.

Odběratelé newsletteru

Toto zpracování probíhá u zákazníků (členů věrnostního systému) na základě oprávněného zájmu správce na informování svých stávajících zákazníků, které lze kdykoli odmítnout a ukončit tak zasílání e-mailem. V ostatních případech (obvykle vyplnění kontaktního formuláře) probíhá zpracování na základě souhlasu.

Udělením souhlasu formou zadání e-mailu do formuláře tedy poskytujete souhlas k tomu, abychom zpracovávali vaše osobní údaje dle dále uvedených podmínek. Poskytnutí e-mailu není povinné, nicméně bez něj nebude možné získávat newsletter.

Účelem tohoto zpracování je doručování newsletteru se zajímavostmi a tipy nebo s nabídkou produktů nebo služeb. Právním základem zpracování je tento souhlas.

Osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 - („GDPR“).Zdravé stravování, s.r.o. bude vaše osobní údaje zpracovávat po dobu do odvolání souhlasu, které můžete učinit kdykoli na kontaktu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Odvolání je rovněž možné proklikem na konci každého e-mailového newsletteru. Odvolání souhlasu nemusí mít vliv na osobní údaje, které zpracováváme z jiného titulu než souhlasu, například údaje nutné pro realizaci aktuální objednávky stravy.

Máte právo na výmaz e-mailového kontaktu z aktivního adresáře a toto právo realizujeme automaticky odvoláním souhlasu. Samotný e-mail pak zůstává na seznamu blokovaných, aby nedopatřením nemohlo dojít k nevyžádanému zaslání.

Kdo má přístup k údajům

Zejména pracovníci společnosti Pálavské vrchy s.r.o. (prodavačky na prodejnách, pracovníci účtárny). Dále pověřujeme zpracováním osobních údajů další subjekty – zpracovatele. Zpracovatelům předáváme vaše údaje jen v případě, kdy je to nutné k zajištění služeb. Všichni zpracovatelé jsou vázání mlčenlivostí a dalšími smluvními zárukami.

Mezi zpracovatele patří:

  • Reperio s.r.o., Černopolní 251/65, Brno, IČO: 29270715 (IT služby)
  • AB SOLUTIONS s.r.o., Za Olšávkou 365, Uherské Hradiště, IČ: 05237238 (IT služby)
  • ACTIVE 24, s.r.o., Sokolovská 394/17, Praha 8, IČ: 25115804 (IT služby)
  • Web4U s.r.o., Pravdova 837, Jindřichův Hradec II, IČO: 26058774 (IT služby)

Vaše osobní údaje nepředáváme mimo zpracovatele žádné třetí osobě nebo do třetí země. Jedinou výjimkou může být zálohování poskytovatelem hostingu nutné pro zajištění bezpečnosti dat.

Vaše práva

Máte právo dostat od nás přehled vašich osobních údajů, které máme a také právo žádat opravu nepřesných osobních údajů, namítat zpracování osobních údajů či žádat jejich výmaz, pokud by byly zpracovávány protiprávně. V tomto případě máte právo podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů.

Kontakty

S požadavky ohledně zpracování osobních údajů se můžete na nás obrátit e-mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo písemně na adresu společnosti (Pálavské vrchy s.r.o., Masarykova 118, 664 42 Modřice).

Pokud byste měli za to, že Vaše osobní údaje nejsou zpracovávány zákonně, můžete žádat omezení zpracování či vznést námitku či stížnost proti zpracování osobních údajů. V tom případě můžete také kontaktovat Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7, www.uoou.cz.

Navštivte naše vinotéky